Есента е вече тук, а зимата скоро предстои, затова е време да помислим за модната си визия през студените месеци. Вече сигурно сте обмисляли да обновите гардероба си. За щастие, комфортът при обувките е сигурно обезпечен от невероятните нови модели дамски кецове, с които дизайнерите са решили да ни зарадват и вдъхновят.

Те са изработени от материали като кожа, естествена и еко, велур, както и съчетания между тях и наистина са много ефектни. Другата добра новина е, че лесно можем да ги комбинираме с популярните и актуални стилове на обличане.

Една безспорно добра комбинация е да обуем тъмни кожени дамски кецове с дебели панталони в класически сиви, черни или бежови нюанси. Друго отлично решение е съчетанието между кецове и тясна пола /дълга или къса/. Подобно решение ще направи визията ви много елегантна и секси и със сигурност ще добави още по-голямо очарование към нея.

Дамските кецове на платформа стоят много елегантно с клин и право палто. В този случай може да се облече дълъг пуловер, тип туника или къса пола, изработени от плътни материи. Подобно облекло е подходящо за най-различни поводи, включително като работно облекло за офиса, както и за всякакви делови срещи.

Спортните панталони ще се съчетаят перфектно с дамски кецове, издържани в подобен стил. Така можете да се появите във фитнеса, на разходка в парка и други неофициални места и да изглеждате изключително стилно.

Ако изберете дамски кецове в бял цвят, със сигурност ще съберете погледите на околните. Тях може да облечете със спортни блузи, пуловери, суитчъри, дънкови якета или кожени облекла. Съчетанието е супер елегантно и впечатляващо.

По принцип дамските кецове, изработени от кожа, се вписват перфектно във визия с добавени дънкови елементи. Отлично впечатление ще направите, ако подберете към тях дрехи в бежово-кафявата кама. Вариант да разнообразите визията е като подберете подходяща шапка или друг оригинален аксесоар.

Повече информация: https://www.dmr.bg