Всяка дама иска да изглежда наистина елегантна, модерна и неотразима. Възможно е и да шокирам някого с твърдението, че можете да постигнете подобна визия в прекрасни дамски кецове на платформа. Те, освен че ще ви придадат допълнителна височина и неусетно ще издължат фигурата ви, ще ви накарат да изглеждате модерно и да имате младежко излъчване.

Хубавото на удобните дамски кецове на платформа е, че могат да се съчетаят с почти всяка дреха и със сигурност ще изглеждат впечатляващо. Модерните дамски кецове с платформа са подходящи както за разходка на открито, така и за офиса, а защо не и за среща с любимия човек. Няма да сбъркате, когато и да ги предпочетете.

Чудесен сет можете да постигнете, ако се облечете с широк плетен пуловер, тесни сиви дънки и бели дамски кецове с платформа. А можете да заложите на нещо много небрежно и просто. Сложете си огледални кръгли слънчеви очила, завързан бял топ с дълъг ръкав, тесни дънки с висока талия и дълги кецове с платформа. Определено ще сте неотразима.

Бихме казали, че модерната преди време пънк визия ще ви направи впечатляваща. Прекрасно изглежда едно синьокосо момиче, което е облечено в полупрозрачно изрязано боди,  сини панталони с принт и черни кецове. Удобно и модерно.

Някои харесват вдъхновението на грънджа. Предпочитат карирана риза, гамаши и високи бели кецове.

Белите кецове на платформа идеално ще балансират всяко едно съчетание на дрехи с дънки във всякакъв цвят.

Ако търсите нещо подходящо за ежедневието си, тогава си вземете жилетка без ръкави в тъмно синьо, цветна пола с добра дължина и обуйте кецове с шипове и дантела.

Черно и бяло е винаги е било модерно съчетания. Съчетайте черно палто, мохерен черен пуловер с бели копчета, кожени черни панталони и черни кожени кецове с висока бяла платформа.

Черният пуловер идеално ще пасва на всякакви цветни панталони и бели кецове.