Единичните легла са чудесен вариант за хора, които са ограничени в пространството или за обзавеждане на детска стая. Там, естествено, е най-важно да има място за игра. Производителите на легла и обзавеждане на спални предлагат много и различни модели единични легла, с които да удовлетворят масовия потребител. Тук ще разгледаме различни варианти на единични легла, както и размерите, в които се предлагат. Изберете най-доброто за вашите нужди или тези на детето ви.

Размери единични легла

Едни от най-предпочитаните и срещани единични размери са 82/190; 90/190 и 90/200. Пак единични се водят и 114/190 и 120/190, като при нас те са познати като персон и половина. Този вариант е подходящ за стаи, чиито пространство е малко по-голямо и може да побере такъв вид легло. Който и размер да изберете, първо го съобразете с този на стаята ви. Гледайте да се спрете на вариант, който хем да ви е удобен и комфортен, хем да ви оставя достатъчно място в спалнята.

Видове единични легла

Най-разпространени са моделите на марка Геномакс. Те са изградени от ПДЧ конструкция и предлагат здравина и стил. Другите варианти, които също са често предпочитани, са твърдите/хотелски основи. Ако при тях имате и избор на цвят на дамаската, може спокойно да съчетаете леглото с целия интериор на стаята. Предлагаме ви да разгледате едни от най-поръчваните модели единични легла.

  • Легло с ракла и чекмеджета Сити 2005

Леглото е част от колекцията на фирма Геномакс. Предпочитан вариант е, тъй като се предлага в стандартен и търсен от клиентите размер 82/190. Също така, в достъпната цена са включени освен основата на леглото, две чекмеджета отдолу и ракла. По този начин имате допълнително място за съхранение на спално бельо и други вещи. Сити 2005 може да го комбинирате както с еднолицев, така и с двулицев матрак.

  • Ъглови легла Сити с ракла 2001

Изключително подходящ модел за деца. Комплекта включва две легла и ракла за съхранение. Този вариант може да се комбинира с еднолицев матрак с вградена рамка, като по този начин имате и пространството под самите легла. Много удобен и комфортен комплект с размери на леглата 82/190 и четирите различни цвята.

  • Спален комплект с матрак Сити 7008

Този вариант се предлага само в размер 120/190, като отново може да се комбинира с матрак с вградена рамка. В комплекта са включени ПДЧ конструкцията на леглото, удобна ракла за съхранение, етажерка и шкаф с чекмеджета. Подходящ модел както за дете, което разполага с по-голяма стая, така и за възрастни.

  • Хотелска основа за легло Луксор

Много харесван модел с изключителна височина от 30 см с крачетата и безплатен избор на цвят. Освен, че е от здрава конструкция, тя е и много стилна и ще придаде повече стил във всяка стая. Основата може да се комбинира само с двулицеви матраци и се предлага в много единични размери – 82/190; 90/200; 120/190.

Преценете добре размера на вашата стая и поръчайте единично легло, според вашите критерии. Изборът е голям, а в on-line магазин за обзавеждане за спалня Intershop.bg може да откриете много модели на доказали се производители.

Може да разгледате продуктите ни в нашата галерия: